ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΜΟΣ

Αγαπητοί πελάτες ,

Πολλές φορές η καθημερινότητα μας υπενθυμίζει πόσο σπουδαίο είναι το επάγγελμα μας.Δυστυχώς,πολλοί συνάνθρωποι μας χάθηκαν κατά την διάρκεια των πρόσφατων θεομηνιών, περιουσίες καταστράφηκαν και πολλά ανθρώπινα δράματα συνεχίζουν να εξελίσσονται.Ίσως σε λίγο καιρό ζήσουμε κάποιο άλλο καταστροφικό γεγονός ίσως αυτό και να γίνει αργότερα.Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το που, το πότε και το πως θα συμβεί το επόμενο ατύχημα ούτε και την φύση του .

Οι Έλληνες πολίτες δηλώνουν ανημέρωτοι και “αθώοι ” για όλα αυτά.Εμείς οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε σε ένα πολύ σοβαρό καθήκον : Οφείλουμε να ενημερώσουμε όλους τους πελάτες μας για τα ασφαλιστικά προϊόντα που υπάρχουν και μπορούν να τους προστατεύσουν από οποιοδήποτε καταστροφικό γεγονός με το ελάχιστο κόστος.

Είναι σίγουρο ότι σήμερα όλοι οι πληγέντες θα έδιναν 100 ευρώ το χρόνο για να ασφαλίσουν μια περιουσία 100.000 ευρώ.Δυστυχώς όμως σήμερα,μετά την επέλευση του κινδύνου αυτοί δεν μπορούν να αγοράσουν το πρόγραμμα και εμείς δεν μπορούμε να τους το πουλήσουμε. Η ασφάλεια είναι το μόνο προϊόν στον κόσμο το οποίο πρέπει να το αγοράσει κανείς όταν δεν το έχει ανάγκη .

Η αναγκαιότητα της ασφάλισης σήμερα γίνεται ακόμα πιο σημαντική δεδομένου ότι η οικονομική κρίση έχει περιορίσει ή ακόμη και εξαφανίσει τις δυνατότητες αντίδρασης των πληγέντων ενώ η κλιματική αλλαγή δημιουργεί νέα απρόβλεπτα δεδομένα .

Posted in Uncategorized.