ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΣ
ΠΥΡΟΣ
ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΣΚΑΦΩΝ

Ασφαλιστικά προγράμματα Αυτοκινήτου

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας δεν αποτελεί πλέον υποχρέωση έναντι της πολιτείας, αλλά υποχρέωση πρός εσάς και όλο το κοινωνικό σύνολο. Ένα πιθανό ατύχημα θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα σε εσάς αλλά και στον συνάνθρωπό σας ο οποίος υπέστη τις συνέπειες του ατυχήματος. Εκεί λοιπόν η ασφάλεια σας έρχεται να σας προστατεύσει και να αποκαταστήσει τις υλικές ζημιές αλλά και τις σωματικές βλάβες τις οποίες πιθανόν προξενήσατε στον παθόντα, όπως επίσης να αποκαταστήσει και τις δικές σας υλικές ζημιές εφόσον η ασφαλιστική εταιρεία σας έχει συμπεριλάβει την ανάλογη κάλυψη στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας.

Ασφαλιστικά Προγραμμάτα Υγείας & Ζωής

Η προστασία της υγείας μας και των αγαπημένων μας προσώπων αποτελεί μέγιστη υποχρέωση (μαζί με την παροχή ασφάλειας στην κατοικία μας). Το κόστος των υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας όπως γνωρίζετε είναι πάρα πολύ μεγάλο ,ειδικά στην Σάμο . Θα πρέπει λοιπόν να έχουμε φροντίσει από πριν για την εξασφάλιση του σημαντικού αυτού αγαθού. Ένα πρόγραμμα για ασφάλεια υγείας μπορεί να μας διασφαλίσει από οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίσουμε στο μέλλον.

Ασφαλιστικά Προγράμματα Κατοικίας

Στην απόλυτη εξασφάλιση των κατοικιών σας, στοχεύουν τα ασφαλιστικά προγράμματα που προτείνει το γραφείο μας. Απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες κατοικιών, μόνιμες - δευτερεύουσες ή εξοχικές, καθώς επίσης και στις περιπτώσεις δανειοδότησης όπου η ασφάλιση είναι υποχρεωτική. Η ασφάλιση αφορά, τόσο το κτίριο και το περιεχόμενο, όσο και τα έργα τέχνης και αντικείμενα ιδιαίτερης αξίας με ασφαλιστήριο κατά παντός κινδύνου. Οι παρεχόμενες ασφαλιστικές καλύψεις και δωρεάν παροχές, περιλαμβάνουν όλους τους κινδύνους από τους οποίους απειλείται μια κατοικία και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας, με επιλογή μεμονωμένων ή προσθήκη προαιρετικών καλύψεων, όπως π.χ. η κάλυψη σεισμού, ώστε να είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.

Ασφαλιστικά Προγραμματα Σκαφών

Από τις 13/1/2000 με το νόμο 2743/99, η ασφάλιση των σκαφών αναψυχής έγινε υποχρεωτική. Με το ασφαλιστήριο σκαφών καλύπτονται τόσο η εκ του νόμου υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης όσο και η ζημιές που θα γίνουν στο ίδιο το σκάφους.

Η εν λόγω Ασφάλιση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, σε κατασκευαστές ή αντιπροσώπους σκαφών αναψυχής, σε ιδιοκτήτες χώρων στάθμευσης σκαφών και σε συλλόγους φίλων του σκάφους (π.χ. Ναυτικοί Όμιλοι).

Το εν λόγω ασφαλιστήριο σύμφωνα με το νόμο 2743/99 καλύπτει:

  • Σωματικές Βλάβες έναντι Τρίτων
  • Υλικές Ζημιές έναντι Τρίτων Θαλάσσια
  • Ρύπανση (αφορά αποκλειστικά στις δαπάνες που θα γίνουν για τον καθαρισμό της θαλάσσιας περιοχής που ρυπάνθηκε).

Συνταξιοδοτικά Προγραμματα

Όταν σταματήσετε να δουλεύετε έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ζωή κάνοντας πολλά πράγματα που δεν προλαβαίνατε πριν.

Παρά τις σημαντικές αλλαγές στο ασφαλιστικό τοπίο της χώρας και την αβεβαιότητα που επικρατεί όσον αφορά τα μελλοντικά εισοδήματα, εσείς μπορείτε να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας και να φροντίσετε γι' αυτό όσο είναι νωρίς, εξασφαλίζοντας ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο και μετά τη συνταξιοδότησή σας.

Σήμερα, όλο και περισσότεροι Έλληνες συνειδητοποιούν ότι τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της ιδιωτικής ασφάλισης θα τους επιτρέψουν να χαρούν τη ζωή τότε ακριβώς που θα έχουν στη διάθεσή τους τον πολυπόθητο χρόνο. To γραφείο μας, κατανοώντας απόλυτα τις οικονομικές συνθήκες και τις απαιτήσεις του σήμερα αλλά και τις ανησυχίες για το αύριο,  προσφέρει λύσεις σε κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά για την κάλυψη των συνταξιοδοτικών του αναγκών.

Ασφαλιστικά Προγράμματα Νομικής Προστασίας

Σε μια εποχή που τα μέτρα και οι περιορισμοί μεταβάλλονται διαρκώς, είναι περισσότερο από αναγκαίο καθένας από εμάς να προστατεύει και να υπερασπίζεται τα έννομα συμφέροντά του. Γι' αυτό, σε όποιον επαγγελματικό κλάδο κι αν ανήκετε, όποια κι είναι η οικογενειακή σας κατάσταση ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστείτε κάποια νομική υποστήριξη.

Το γραφείο μας διαθέτει μια σειρά προγραμμάτων νομικής προστασίας που απευθύνονται σε όλους εσάς και αφορούν σε όλο το φάσμα της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας: ιδιώτης, οικογενειάρχης, αυτοκινητιστής, επαγγελματίας, επιχειρηματίας, όλοι μπορείτε να βρείτε το ασφαλιστικό πακέτο νομικής προστασίας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ασφαλιστικά Προγράμματα Επαγγελματικής Ευθύνης

Ο σύγχρονος επαγγελµατίας που προσφέρει υπηρεσίες µελέτης, εκπόνησης ή επίβλεψης ή που κατασκευάζει έργα, αντιµετωπίζει θέµατα ευθύνης που προκύπτουν από λάθος αποφάσεις, από προβληµατική επικοινωνία, από λανθασµένους υπολογισµούς, από χαλαρή επίβλεψη ή από παράβαση της επαγγελματικής δεοντολογίας.

Τα λάθη και οι παραλείψεις είναι ανθρώπινες αδυναµίες ακόµη και για τον πλέον ευσυνείδητο επαγγελµατία. Ο σηµερινός επαγγελµατίας έχει ανάγκη από ουσιαστική νοµική και οικονοµική προστασία για την απρόσκοπτη άσκηση της δραστηριότητας του.Η Ασφάλεια Επαγγελµατικής Ευθύνης προστατεύει τον επαγγελµατία από οικονοµική απώλεια σαν συνέπεια της νοµικής του ευθύνης έναντι τρίτων για ελλιπή άσκηση του επαγγέλµατος του ως αποτέλεσµα αµέλειας, λάθους ή παράλειψης κατά την σχεδίαση, την επίβλεψη ή την επιτήρηση έργων.

Ασφαλιστικά Προγράμματα Μεταφορών

Ο κλάδος μεταφορών παρέχει ασφάλιση για τα μεταφερόμενα εμπορεύματα/αντικείμενα από ζημιές ή απώλειες, είτε μεταφέρονται μέσω θαλάσσης, είτε μέσω χερσαίων οχημάτων, είτε αεροπορικώς, είτε σε συνδυασμό αυτών των μέσων. Όπως είναι απαραίτητη η ασφάλιση της επιχείρησης, πρέπει κανείς να ασφαλίζει και τις μεταφορές της.